Hurtig bredbånd i Kbh og resten af Danmark – Perspektiv Bredbånd

Perspektiv Bredbånd er en nyere udbyder af bredbånd der dækker Øresundregionen med billig bredbånd til både private, erhverv samt boligforeninger specifikt i København. Nu er de dog også rykket endnu videre og tilbyder bredbånd til det meste af Danmark.

Perspektiv Bredbånd går ind i markedet som en ung og frisk virksomhed, og satser hårdt på at levere en god og personlig betjening til både de private og erhverv.

Kerneområderne er bredbånd med faste lave priser, både som fastnet eler dedikeret forbindelser til den seriøst bruger / virksomhed.

Desuden tilbydes der hjemmearbejds plads med bredbånd hvis du vil tilbyde dine medarbejdere det. Og naturligvis satser Perspektiv Bredbånd også på de nye mobile bredbånd via Hotspots hvor du ikke længere er bundet op af at være et specielt sted for at kunne checke dine e-mails eller andre gøremål på nettet.

Perspektiv Bredbånd kan også tilbyde løsninger inden for bredbåndstelefoni samt digital-tv.
Besøg deres hjemmeside og find din løsning – optimalt for dig som bor i København.

Similar Posts

5 Comments

  1. Det er ret spændende.. Er ved at flytte til Valby, så det er faktisk relevant.

    Tak for siden 🙂 Den er god til at få et overblik.

  2. Super gode sammenligninger. Yderst brugbart i sær på dette marked der er lidt af en jungle !

  3. Hi,
    jeg er udelands dansker som vil bor i DK fra may til september, Jeg har lige kobt sommer hus i Dronningmolle og vil gerne vide om du har service der?

    Erik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *