Telmore mobilt bredbånd

Her er et af de firmaer jeg selv benytter både privat og i firmaet. Telmore rammer præcist ned med gode tilbud og super nem support.
Seneste investering jeg har haft er Mobilt Bredbånd leveret af Telmore. Jeg havde behov for det da jeg var ude og rejse her til sommer og havde forskellige gøremål på nettet, mens vi var ude.

Telia siger selv at deres mobile bredbånd er for dig, der er på farten og gerne vil være online imens. Du kan bruge Mobilt Bredbånd, når du er i sommerhuset, på stranden, i parken eller på ferie.

Specifikke mobilt bredbånds tilbud

  • 2 Mbit/384 kbit
  • 5 Mbit/384 kbit

Telmore har sat et maks forbrug på til 5 GB om måneden. Det er helt fint til let surfing, men har du planer om at hente store filer eller spiller du meget online på nettet, kan det godt ske at disse 5 GB ikke kan slå til.

Installation kan ikke være nemmere

Det er nemt at installere Mobilt Bredbånd på din computer. Det sker nemlig automatisk. Alt, du skal gøre, er at sætte usb-stikket i din computer og vælge en kode. Hvis du stadig er i tvivl, så se filmen på Telmores hjemmeside og bliv overbevist.

Jeg har personligt testet forbindelsen mens jeg kørte i bil, mens vi var i sommerhus på nordfyn og jeg har haft det med ude til stranden – alle steder har det bare fungeret perfekt.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *