Internet tilbud – Udbydere af Bredbånd

I Danmark har vi en masse forskellige udbydere af bredbånd og mobilt bredbånd. For den normale dansker kan det godt være noget af en jungle af skulle spotte det bedste selskaber med alle de mange internet tilbud vi konstant bombes med. (Lidt det med at se skoven for bare træer).

Et vigtigt skridt er at kigge på din nuværende internetløsning – undersøge hvad du præcist har og dernæst finde ud af hvad dit behov nu og fremover vil være.

Vigtige elementer kan være, men ikke begrænset til:

  • Hastigheden (altså hvor hurtigt kan du hente og sende data mellem dig og internettet)
  • Stabiliteten (et udtryk for hvor stabil din forbindelse er – nogle udbydere har tæt på 100% oppetid, mens andre godt kan opleve problemer med at holde en konsekvent linie åben).
    Det er fx. vigtigt hvis du bruger din internetforbindelse til bla. computerspil – mange online spil vil lukke dig ud af systemet hvis din forbindelse ikke er helt stabil, og det kan være rigtig frustrerende for mange.
  • Supporten (her er der mange virksomheder der vælger at spare, med det resultat at du som kunde skal vente lang tid på at få løst dine problemer.)
  • Prisen (priserne skal svinge meget mellem de forskellige udbydere, selvom det kan virke til at det er samme produkt de sælger. Min klare erfaring er dog at pris og samlet kvalitet sjældent hænger sammen her)
  • Forbrug (hvor meget data transport har du behov for. Film og video generelt bruger meget, mens din e-mail og normal internetsurfen ikke bruger så meget)
  • Mobilt eller stationært (vigtigt at overveje om det er internet du kun skal bruge derhjemme, eller om du vil kunne tage internettet med dig overalt på din vej – mobilt bredbånd er normalt en løsning hvor du blot skal indsætte en lille USB key i din bærbar, og du er så på nettet overalt. Kan reelt ses som en mini-mobiltelefon du sætter til din bærbar)

Ud fra disse elementer kan du finde ud af hvad dit reelle behov er og derfra finde den helt rigtige bredbånds udbyder. Du kan finde en sammenligning af bredbånds udbydere vi har lavet på udbydere der har tilbud på bredbånd lige nu.

Tag først beslutningen når du er helt sikker!
Pga. de mange priskrige på internetudbyder markedet, betyder det tit at du vil kunne se rigtig gode slagtilbud fra udbydere, men det kan tit godt betale sig lige at slå lidt koldt vand i blodet. Ofte vil din nuværende bredbånds udbyder være tvunget til at få med i priskrige og kan ofte tilbyde dig det samme som konkurrenterne tilbyder efter kort tid. Så er du tilfreds med ting som prisen, supporten og stabiliteten, så anbefaler jeg at du tager kontakt til dit nuværende selskab for at høre om de kan match nogle af de tilbud de andre har.
Da udbyderne vil gøre meget for at holde på deres kunder, vil du ofte opleve at du kan få dig nogle fordele ved at være en loyal kunde.

Similar Posts

One Comment

  1. Rigtig god gennemgang af hvad der er vigtigt når man kigger på bredbånd. Jeg kunne dog godt have tænkt mig at der blev nævnt noget mere hvilken bredbånd hastighed som man skal bruge for at løse bestemte opgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *